Bajstårar – Min tid på Sri Lanka

I samband med utställningen Maskopi säljs boken ‘Bajstårar – Min tid på Sri Lanka’. Boken sammanfattar verket “Sällskapsresan”. Det är en mindre upplaga så man får vara snabb om man vill ha en. Läs mer om utställningen >>

Bajstårar – Min tid på Sri Lanka
Marcus Ivarsson, Simon Nilsson, Christoffer Söderlund, Dan Wid
ISBN: 978-91-980061-1-7
Antal sidor: 100
Storlek: A5
Förlag: Svart Aura
Tryck: Aurells Tryckeri, Västerås
År: 2013
Upplaga: 70

Pris: 100kr SLUTSÅLD
Boken finns endast att köpa, kontant, på Culturen i Västerås fram till 4/4 2013.

BajstårarBajstårarBajstårarBajstårarBajstårarBajstårarBajstårarBajstårarI utställningen Maskopi, som pågår mellan 19 mars och 4 april, visar Christoffer Söderlund, Simon Nilsson, Dan Wid och Marcus Ivarsson egna, enskilda verk samt ett gemensamt verk. Det gemensamma verket, Sällskapsresan, består av 800 teckningar i A5-format monterade på en vägg. De fyra konstnärerna har alla deltagit i alla bilder. I samband med arbetet med Sällskapsresan skapade de fyra konstnärerna även den nya konstriktningen True Art. Meningen med True Art är att utöva fritt konstnärligt skapande i grupp med hjälp av praktiska begränsningar såsom ett begränsat format och en begränsad tid för skapandet av varje bild.

Här vilar

Här vilar år av ackumulerat skissboksmaterial. Västerås 2011, Marcus Ivarsson och Tobias Gustavsson möts under avslappnade former med idén att göra ett fansin med material ur varandras skissböcker. De väljer sidor ur den andres böcker. I en slumpmässig ordning samlas material som spänner mellan 1998 till 2011, det rör sig om ca. 400 sidor med idéer, skisser, dagbokstexter. Genomgående teman är förvirring och hopplöshet inför tillvaron, psykisk ohälsa, relations- och missbruksproblem, misantropi samt humor.

Här Vilar
Marcus Ivarsson & Tobias Gustavsson
ISBN: 978-91-980061-0-0
Antal sidor: 402
Storlek: A5
Förlag: Svart Aura
Tryck: Allprint Reklam
År: 2012
Upplaga: 50 numrerade

Pris: 250kr + ev. frakt (50kr inom Sverige) SLUTSÅLD
Beställ via handla@svartaura.se

Foto: Matilda Hildingsson