Bajstårar – Min tid på Sri Lanka

I samband med utställningen Maskopi säljs boken ‘Bajstårar – Min tid på Sri Lanka’. Boken sammanfattar verket “Sällskapsresan”. Det är en mindre upplaga så man får vara snabb om man vill ha en. Läs mer om utställningen >>

Bajstårar – Min tid på Sri Lanka
Marcus Ivarsson, Simon Nilsson, Christoffer Söderlund, Dan Wid
ISBN: 978-91-980061-1-7
Antal sidor: 100
Storlek: A5
Förlag: Svart Aura
Tryck: Aurells Tryckeri, Västerås
År: 2013
Upplaga: 70

Pris: 100kr SLUTSÅLD
Boken finns endast att köpa, kontant, på Culturen i Västerås fram till 4/4 2013.

BajstårarBajstårarBajstårarBajstårarBajstårarBajstårarBajstårarBajstårarI utställningen Maskopi, som pågår mellan 19 mars och 4 april, visar Christoffer Söderlund, Simon Nilsson, Dan Wid och Marcus Ivarsson egna, enskilda verk samt ett gemensamt verk. Det gemensamma verket, Sällskapsresan, består av 800 teckningar i A5-format monterade på en vägg. De fyra konstnärerna har alla deltagit i alla bilder. I samband med arbetet med Sällskapsresan skapade de fyra konstnärerna även den nya konstriktningen True Art. Meningen med True Art är att utöva fritt konstnärligt skapande i grupp med hjälp av praktiska begränsningar såsom ett begränsat format och en begränsad tid för skapandet av varje bild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>